Încărcare player

Now watching: Florin Ianovici - Cum sa fac sa nu-l mai pierd pe Dumnezeu. Video!

 • Încarcat 1 an în urmă în categoria Predici

  Predici cu Pastorul Florin IanovicinnCea mai mare tragedie ce o poate trăi Mireasa lui Christos (Biserica) este să nu mai simtă nici un fior când se vorbește de

  ...

  Predici cu Pastorul Florin IanovicinnCea mai mare tragedie ce o poate trăi Mireasa lui Christos (Biserica) este să nu mai simtă nici un fior când se vorbește despre Mirele ei (Isus Christos).nnEXTRAS DIN MESAJ IN PRIMELE 5 MINUTE!!!nNu stiu daca neaparat, rezolvarea unei probleme astazi va fi garantia faptului ca-ti va fi mai bine.

  In seara aceasta am venit sa iti spun ca eu cred ca ceea ce avem nevoie in fiecare zi, nu-i neaparat o biruinta in lupta pe care o avem, ci un Dumnezeu care sa ramana cu noi in fiecare moment.

  Daca imi este frica de ceva, nu imi este frica de faptul ca maine voi da piept cu un necaz.

  Ma astept la lucrul asta.

  Ma astept ca maine sa ma pasca un necaz.

  De dimineata, pana acuma, am avut anumite suparari si sunt convins ca pana ma voi duce sa ma culc, cumva, viata, intr-un fel, imi va rezerva impreuna cu bucuriile si o suparare.

  Domnul Isus Hristos statea la Cina, bucuranduse cu ucenici stiind ca mai apoi, in cateva ceasuri, avea sa dea o lupta pe viata si pe moarte.

  Si-a gasit tarie sa se bucure impreuna cu ucenicii, macar ca stia ca dincolo de odaita aceea, in care luau Cina, se va purta o lupta extraordinara.

 • florin ianovici cum sa fac nu mai pierd pe dumnezeu video!
arată mai mult arată mai puţin.